PLASMA PEN

PLAXEL

Plasma Pen är en revolutionerande behandling för uppstramning av slapp hud med mycket bra resultat och helt utan kirurgi. Behandlingen är nästan helt smärtfritt och kan fungera på hela kroppen. Behandlingen används effektivt mot hängande ögonlock och påsar under ögonen. Behandlingen är även effektiv mot korrigering av djupare rynkor, fina linjer, ojämn hy, åldersfläckar och vissa pigmentfläckar. Redan dagen efter ser man små skorpor. Detta är marknadens enda penna med denna teknik.

IMG_1570

PLAXEL


Plasmapen Plaxel ger fortfarande dem direkta svarta prickarna.

Man kan i princip behandla hela ansiktet med Plasma Pen men de vanligaste områdena är ögonlocken, kråksparkar, ögonbrynen, rökrynkan, hudbristningar etc.

vilka område an behandlas?

Man kan i princip behandla hela ansiktet med Plasma Pen men de vanligaste områdena är ögonlocken, kråksparkar, ögonbrynen, rökrynkan, hudbristningar etc.

Plasma pen har en spets som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När spetsen kommer nära huden skapas en syre-kvävemix som avger en blixt av plasmaljus. Det öppnas en mikrokanal och värmen från plasmablixten gör att överflödig vätska ångas ut ur huden, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den ytliga ”skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroplaster, som är en viktig del av hudens självläkning och kollagenproduktion.

IMG_8380
IMG_6521
IMG_4960
IMG_4957
IMG_4415
IMG_4414
IMG_2659
IMG_0323
C11C8A59-DDC6-412F-A8F6-0A2F06A7EEB6
B595EFDD-9223-433B-8484-E7BF5CC994A1
A7CF9357-A70D-49CF-BC39-9464F4D68E9E
0BC58758-5878-4B4D-BEFC-914F6BB9F132

Vilket resultat kan jag förvänta mig?

Precis som alla andra behandlingar resultatet varierar från individ till individ. Faktorer som ålder, hud typ, behandlingsarean och kvaliteten på huden avgör vilket resultat man får. Vid ett kirurgiskt ingrepp opererar man vanligen bort överflödet av huden men vid plasma pen behandling jobbar man på att gradvis strama upp huden genom att öka antalet Kollagen trådar i hudens ”dermis” nivå. Ökat antal kollagen medför en naturlig friskare, fastare hy med mycket lyster och fukt i huden. Har man redan en relativ fast hy men känner att huden börjar tappa sin elasticitet brukar det räcka med en behandling men annars kan vanligtvis behövas 2 till 4 behandlingar för att uppnå ett bra resultat.

Efter behandlingen:

Undvik att använda några kosmetiska produkter förrän minst 3 dagar efter behandlingen.

Undvik alla direkta värmekällor, dvs sol, UV-strålning, bastu osv i minst två veckor.

Var försiktig med att du inte gnider av skorporna/missfärgningen som bildas under de första 5-7 dagarna. De brukar falla av inom en vecka.

Använd solskyddsprodukt med 50 spf.

Resultaten kan variera eftersom varje individ är annorlunda.

Drick mycket vatten

Ta extra tillskott av C-vitamin och andra vitaminer

Använd endast vitt vaselin under den första veckan sedan kan du börja med din favorit hudvårdsprodukt.

Observationer, Vem passar inte behandlingen för?

Patienter som har behandlats med cortisone injektion vid behandlingsarean under den senaste månaden.

Cancer- särskild om man har drabbats av benmärgscancer (hematopoietic).

Hud infektioner, Hepatit.

Graviditet.

Allergi mot vanliga bedövningsmedel och autoimmuna sjukdomar.

Hud sjuksomar som resulterar i en onormal produktion av cellförökning.

-Är du osäker rekommenderar vi att du kontaktar din allmänna läkare innan behandling.