MICRONEEDLING

Microneedling OMNIA  MED RF

Micro-needling med Omnia är en behandling som effektivt minskar ålderstecken, förbättrar hudtextur och ger ny glow. Omnia är en utrustning och inte en penna till skillnad från andra micro-needling behandlingar på marknaden. Med Omnia får du en stabil och nogrann behandling då man arbetar på ett exakt nåldjup och med högsta säkerhet. Micro-needling behandlar effektivt bl.a. ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer och rynkor.

IMG_4503

OMNIA

En av världens mest avancerade hudvård, med fokus på hudens grundläggande balans & hälsa för att bromsa hudens åldrande processer.

Omnia är en micro-needling & PMU (permanent makeup) utrustning på en helt ny nivå som är starkare, mer effektiv och mindre invasiv än andra micro-needling pennor. Utrustningen är tillverkad av material med högsta kvalité, bland annat rostfritt stål, vilket gör att det är minimalt med vibrationer och ljud.

Micro-needling Omnia använder sig av 9st tunna nålar av kirurgiskt stål som penetrerar huden på exakt utvalt nåldjup (beroende på indikation). När pennan flyttas över hudens yta stimuleras kollagen samtidigt som näringsrika ämnen absorberas av huden.

För att bibehålla eller återskapa en hud väljer vi ett serum tillsammans som passar dig och dina önskemål bäst. Här nedanför kan du se vilket sortiment av serum som vi erbjuder. Vi arbetar med olika  varumärken: Fillmed By Filorga och Medi+Derma....

Vitamin C

Ljusar upp huden och ger näring. Förebygger och behandlar solskador, melasma, acne och acne ärr.

Aktiva ingredienser:
Vitamin C: Skyddar huden och neutraliserar fria radikaler vilket förebygger oxidativ skada. Stimulerar kollagensyntesen och förbättrar hudens elasticitet. Återfuktar huden och strukturerar epidermis samt förebygger tyrosinase vilket minskar pigmenteringar.

Återuppbyggande

Förebygger torr hud, stimulerar lipolys, cellförnyelse och stoppar fria radikaler. Har även anti-inflammatorisk effekt.

Innehåller organisk kiseldioxid är en av komponenterna i den extracellulära matrisen.

Bibehåller vätskenivån och återfuktar vävnad.

Revitaliserande

Innehåller 53 aktiva ingredienser som mineraler, vitaminer, koenzymer, nukleinsyror, antioxidanter och hyaluronsyra. En helhetsbehandling.

En unik vitaliserande cocktail

12 vitaminer (A, B, C, E) som stimulerar livsviktiga funktioner i cellerna
23 aminosyror som ökar protein produktionen (elastin, kollagen)
6 enzymer som skapar en biokemisk reaktion i vävnaden
5 nukleinsyror som aktiverar cellulär kommunikation
6 mineraler som förebygger mineralbrist
1 anti-oxidant som stoppar fria radikaler

Innehåller även hyaluronsyra som återfuktar huden långsiktigt men också för ett omedelbart synligt resultat.

Aktiva ingredienser:
Hyaluronsyra - Återfuktar huden på djupet.
13 mineraler - Boostar huden.
10 vitaminer - Speciellt B-vitamin som stimulerar den biologiska omsättningen.
21 aminosyror - Reparerar skadad vävnad.


Resultat

Några dagar efter behandlingen märker du snabbt att huden får mer lyster och en jämnare hudtextur.

Efter behandlingen kan du få en rodnad som håller i sig i några timmar eller dagar. Huden kan även börja fjälla men det är normalt. Tänk på att inte använda produkter du är ovan vid eller mycket smink. Låt huden andas och återhämta sig.

Med micro-needling kan vi skapa en hudföryngrande och återskapande effekt snabbt och skonsamt.


Behandlingsområden: Försämrad hudton, Håravfall, Fina linjer, Stora porer, Akneärr, Akne, Försämrad hudtextur, Bristningar 

 

Hemvård

Tvätta ej ansiktet ansiktet inom 5 timmar timmar efter behandlingen. Massera försiktigt ansiktet med ljummet vatten och en mild anpassad rengöring. Detta kommer att förbättra utseendet på huden och möjliggöra en bättre absorption av efterföljande produkter. Mineralsmink kan appliceras två dagar efter behandlingen.

De första 1-3 dagarna kan huden kännas torr och stram, men det kommer att övergå till normal känsla efter bara några dagar. Frekvent användning av serum, hudcreme underlättar.

Efter 3 dagar kan patienterna återgå till sina vanliga hudvårdsprodukter.

Undvik alkoholbaserade toner i 10-14 dagar. Undvik direkt solljus under minst 10 dagar om möjligt. Solskydd är ett måste. Använd inte kemiska solskyddsmedel samma dag som behandlingen. Använd Clinicare’s godkända solkräm.(B3-RECOVERY CREAM CABIN:

Om produkten

B3-Recovery cream är en eftervårdskräm för en känslig, torr hud och rosacea, som lugnar, dämpar rodnaden, återfuktar och ger en otrolig lyster. Perfekt att applicera efter injektion, laser eller micro-needlingbehandling.

B3-Recovery cream är vår mest populära eftervårdskräm!


Observera att denna behandling utförs INTE på personer unnder 18 år. Vänligt kontakta din vårdgivare.


IMG_4059
IMG_4072
IMG_4073aaa
IMG_4061